Veliko iznenađenje za navijače Crvene Zvezde koji prate EUROSONG

Prvi put u istoriji Eurosong-a, u revijalnom delu programa nastupala je jedna svetska muzička zvezda, koja ne dolazi iz neke od zemalja učesnica tog takmičenja. U pitanju je Justin Timberlake koji je otpevao svoju novu pesmu „Can’t Stop The Feeling“ napisanu i posvećenu nedavno osvojenoj Zvezdinoj tituli.

c-zvezda-na-eurosongu
Arena u Štokholmu podravlja šampione

Spektakularan nastup velike svetske zvezde pratilo je preko 200 miliona ljudi iz celog sveta koji su bili u prilici da vide performans kakav se ne viđa svaki dan.

Naime, u jednom trenutku u toku nastupa, u dogovoru sa organizatorima cela sala u Štokholmu bila je obojena u crveno belo, a na video bimu, iza izvođača stajao je natpis “ZVEZDA JE ŽIVOT”.

U publici nalazile su se mnogobrojne parole sa čestitkama Crvenoj Zvezdi na zasluženo osvojenoj tituli.

Nakon nastupa, Justin je na konferenciji za štampu prokomentarisao ovo iznenađenje:

“Crvena zvezda je fenomen kojem sam se godinama divio izdaleka i sad mi se ukazala prilika da joj se konačno zahvalim za svu radost i inspiraciju koju mi je podarila. Nadam se da sam u tome uspeo. Zahvalio bih se organizatoru koji je prihvatio moju ideju i realizovao ceo ovaj performans”, rekao je Justin koji je dodao da mu je jedna od životnih želja da zapeva na prepunom Rajku Mitiću.

koncert-justin-timberlejk-zvezda
Justin Timberlejk – možda uskoro i na Rajku

“Ovo je bila fantastična prilika da se na svoj način zahvalimo Grofu i momcima, srećni smo i uzbuđeni. Posebnim čini i to da su u backstage-u, koautor i koproducent pesme ‘Can’t Stop The Feeling’, hit mejkeri, Elton Džon i njegova supruga Dejvid Furniš “, izjavio je Sven Stojanović, producent Eurosong-a 2016, naše gore list čiji je deda pobegao iz Srbije pre 60 godina pod naletom Partizana.

Autor teksta: METLA

© 2016 ZvezdaNjuz.net finansirala je Kneževina Monako (tax free). Sajt skuvao pe*er sa zapada...