Ko stoji iza pogrdnog i skandaloznog transparenta na vaterpolo utakmici između Zvezde i Partizana?

vaterpoloKako ZvezdaNJuz JBT! eksluzivno saznaje pogrdan i skandalozan transparent koji su raširili igrači kluba koji je do sada ukrao 27 titula šampiona Srbije kao i 7 titula šampiona Evrope organizovala i finansirala je bahata sudijska mafija u Srbiji koja je sa fudbalskih terena prešla u bazen.

Ova dobro organizovana banda je pre par nedelja ničim izazvana napala našeg trenera, gospodina Grofa i time započela globalnu hajku na SD Crvena Zvezda.

Postavlja se pitanje, čime je naša zvezda iziritirala članove ove ozloglašene grupe iskompleksiranih sudija. Da li je možda zato što je najboLa, zato što je u rekordnom roku, uz kredit Kosovske srpske narodne banke, pošteno vratila dugove i osvojila titulu, ili razlozi leže u nečemu trećem, nadamo se da će se uskoro saznati.

Ko stoji iza tih sudijskih huligana koji se toliko bahato ponašaju da čak ne koriste ni fantomke kao sav normalan svet?

Možemo samo da preTpostavimo, mada ne i da poverujemo da je to neko jači i od našeg voljenog premijera koji je izjavio da nema snage da se bori protiv njih. Ova izjava duboko je zabrinula sve nas, verne pse od rođenja svog, jer možete zamisliti kakva je to sila koja direktno napada poslednji bedem ovog napaćenog naroda kad je ČAK i naš hrabri premijer ustuknuo pred njom.

Sila veća od poplava, smetova, podivljalih penzionera, nezadovoljnih građana i ostalih vremenskih i van vremenskih neprilika koje je naš premijer junački preneo preko svojih leđa.

Ne zaboravite, uskoro kreće finalni deo košarkaškog prvenstva Srbije i možemo samo zamisliti šta će se sve dešavati. Budite sremni na sve. Nije isključeno da će biti primitivnih stvari poput pljuvanja, drmanja koševa, krađe pehara, korišćenja PP aparata, uriniranja u kese kojima se gađaju naši navijači, prinude, iznude, krađe, pretnji, gepekovanja od strane onih koji žele da unište Zvezdizam.

Autor: Metla

© 2016 ZvezdaNjuz.net finansirala je Kneževina Monako (tax free). Sajt skuvao pe*er sa zapada...